第十集:腐男子是如何育成的|氹氹轉 菊花園

cookfar010

 

今集,雖然主持唔齊人,但我地請嚟世間罕有嘅腐男子軒妹,嚟講下佢墜入腐圈嘅經歷!軒妹雖然仲係一位學生,但除咗俾腐女朋友慢慢毒到之外,佢嘅中學史更係充滿濃濃嘅腐味!!!哇哇哇!!各位腐女有福啦!!終於唔洗再FF!!一齊嚟聽下真實嘅腐味校園史啦!

 

除咗學校,軒仔仲會分享下佢嘅愛情路!放心我地係唔會打爛菊花園嘅飯碗嘅,當然係甜密嘅 HEHE 史啦!A_A 今次仲有腐媽媽喺隔離助攻添!!!唔好錯過啦!

 

主持:小伊,被被,晴小小

嘉賓:媽媽,呀軒

 

Part 1/3

https://www.youtube.com/watch?v=CeGS–NVxCk

 

Part 2/3

https://www.youtube.com/watch?v=PnWE2vereLY

 

Part 3/3

https://www.youtube.com/watch?v=hWPNd1bh7fI

 

===================

 

《氹氹轉,菊花園》由四位腐女子親述生活上的趣事,分享她們如何由清純少女、進化成甘願與腐獸同生共死的腐爛生命體;亦會釐清常人對 BL 的種種誤解­,更會帶大家放眼世界,探索不同秘密國度,了解更多男子與男子之間的浪漫。

腐女,可能是世界上最讓(男)人不寒而慄的生物兵器

主持:港腐女學 Konnie,小伊,被被,町叔

留言

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s