第十集:跨性別愛情|今晚睇星星

今晚睇星星 10

 

上集提到:第九集 給湯漢樞機的情書:同志無罪

 

主持:Carlos、小麗、Oscar

 

今集我地請到跨性別嘅朋友仔 Beatrice,同佢嘅伴侶 Kimmy 同我地分享下佢地嘅心路歷程!Beatrice 由小時候已經鍾意偷偷試著媽媽嘅裙,直到慢慢長大試過同女仔拍拖,到不久之前剛剛完成變性手術。到底喺咁多年入面,Beatrice 經歷左啲咩令佢決心成為一個女仔?Kimmy,Beatrice 嘅另一半,到底當初係點認識 Beatrice?Beatrice 嘅特別經歷到底有無令過 Kimmy 卻步?

 

留意今集,《今晚睇星星》!

 

Part 1/3

https://www.youtube.com/watch?v=K8I2gGihSNE

Part 2/3

https://www.youtube.com/watch?v=Gs-mTta0oyg

Part 3/3

https://www.youtube.com/watch?v=EFHuvZAJsls

 

更多資訊,請留意蔓珠 FB 專頁

 

留言

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s