第八集:出軌攻防戰|今晚睇星星

今晚睇星星 8

 

主持:Carlos、小麗、Oscar
嘉賓:Sammy、Yan、Yo

 

 

「如果可以磊落 誰情願閃躲~如果可以快樂 誰情願忘掉心魔~
或者 偷歡算不上偷情 亦比 寂寞人值得高興~難共處 仍有權去憧憬 信不過感情 從未謀面才像愛情~」

 

上集提到情侶開拖,好常見嘅一個原因就係懷疑有第二個她/他。今集我地單刀直入,請來曾經有第三者嘅他,被第三者嘅她,同大家分享下心路歷程。到底第三者係咪真係唔可以原諒?被第三者係咪只能吞聲忍氣?第三者又有無樣睇家呢?

 

記得留意今集,《今影睇星星》!

 

Part 1/3 

https://www.youtube.com/watch?v=niis0_KmmG0

 

Part 2/3 

https://www.youtube.com/watch?v=WeHBvTcIukc

 

Part 3/3

https://www.youtube.com/watch?v=stmVh2GCg94

 

更多資訊,請留意蔓珠 FB 專頁

留言

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s