第四集:Ocamp 之獸父:「這些機會是我的?」 |今晚睇星星

又到八九月喇,又係 Ocamp 佳節!

 

我地今次請到組爸軒仔同我地一齊分享下搞 Ocamp 嘅經驗!Ocamp 獸父多就係人都知啦,但係咪個個組爸都係咁?除左咸濕 game 之外,Ocamp 係咪又真係無咩意義?今集小麗重會拆解吓 Ocamp 五大人格!想知自己係邊類?記住聽今集《今晚睇星星》啦!

 

節目主持:小麗老師、Oscar、Carlos
嘉賓:軒仔

 

Part 1/3

Part 2/3

Part 3/3

 

蔓珠兩性頻道:今晚睇星星

 

愛情既野係咪真係可遇不求?戀愛當中究竟對方係諗緊啲咩?點先追到心目中既男神女神?唔少人對愛情都有好多憶憬,但係又往往又好多困惑,等我地一齊分享吓戀愛心事,了解吓唔同人既見解啦!《今晚睇星星》,每隔個星期一同大家一齊分享浪漫!

留言

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s