瘋狂的樓市|戴毅龍

攝影/撰文:戴毅龍

01

.

.
02.

.

03

.

.04

據說香港的問題都是土地的問題/流浪貓多因為無人有位養/那虐貓狂自然是因為住到火滾了/訓唔著因為床唔夠長/放唔到工因為要捱貴租/護老院唔夠但係又要拆左現在的護老院起豪宅/小販無晒梗係因為條街太窄無位擺/如果仔女唔聽話/其實係因為屋企太細/有時XX唔出,唔係因為地硬係因為地少人多/但係有錢屋企大但又成班弱痴木偶一樣那些/又真係唔知點解釋個問題/定係其實/只係我有問題?/有錢唔搵走去八卦其它人的事/竊聽3睇完又想有竊聽4/唔駛捱貴租但又想個樓市冧/而以上發生在我身上的問題/應該又係土地問題

留言

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s